Zeist

Gratis Proefles

Klik hier


Lestijden

Maandag - Les1 10.15 - 11.15
Maandag - Les2 11.30 - 12.30 (VOL)
Dinsdag 10.15 - 11.15
Donderdag - Les1 10.15 - 11.15 (VOL)
Donderdag - Les2 11.30 - 12.30

Hoe meer deelnemers aansluiten, hoe groter het lesaanbod wordt


Tarieven per maand

Proefmaand €50,- Onbeperkt lessen
1x per week / 5 credits per maand €65,- (€13,- per credit)
2x per week / 10 credits per maand €79,75 (€7,98 per credit)

Geen inschrijfgeld - Geen jaarcontract - Pauzeren of opzeggen kan per maand


Coaches

Arnold

Samen met Deborah ben ik in 2013 met CrossFit Seyst gestart. Wij zijn inmiddels allebei 50+ en ervaren zelf steeds meer het positieve effect van regelmatig sporten en met name kracht training. Want ouder worden we allemaal. Ik ben ervan overtuigd dat 55-plussers het liefst fit en in een goede gezondheid oud willen worden. CrossFit Seyst heeft samen met Malcolm en Ben-Anne het idee van ZilverFitness ontwikkeld. Wij hebben de afgelopen jaren ongelofelijke progressie mogen zien. Inmiddels trainen we met een behoorlijk aantal deelnemers per week en is elke les een feestje. Wekelijks maken onze deelnemers iets nieuws mee en wekelijks merken ze dat ze steeds meer durven. Ik, als trainer, vind nog het mooiste dat ik ook nog veel leer van u. Samen kunnen we kijken naar uw kracht en uw beperkingen zodat u een op maat gemaakte les kan gaan volgen.

Arnold

Deborah

Naarmate we ouder worden verandert ons lichaam. De één heeft meer klachten dan de ander en lijkt het alsof dit proces niet meer tegen te houden is. Niets is minder waar! Het is nog niet te laat! Ons brein heeft een goed geheugen en het opnieuw leren van bewegingen die vroeger zo gemakkelijk gingen is nog steeds mogelijk. Ik, als coach heb de verantwoording om u zo goed mogelijk te begeleiden en dien dan ook rekening te houden met alle factoren van het ouder worden die u op dit moment ervaart. Door middel van het sporten in kleine groepen en een gezamenlijk doel, leert u opnieuw plezier te hebben in het bewegen. Dit gebeurt allemaal op een niveau die voor u haalbaar is. Geef mij 3 maanden om u te begeleiden samen met uw inzet en u gaat zich echt sterker en fitter voelen. Wanneer dit gebeurt stelt u het moment van afhankelijk worden uit en de kwaliteit van het leven zal op fysiek gebied goed blijven dan wel vooruit gaan.

Deborah

Christel

Met een achtergrond in het onderwijs ligt mijn passie bij het coachen en begeleiden van mensen in hun ontwikkeling, het behalen van doelen en fit worden. Op welk niveau deze ook liggen. Ik geef met veel plezier les aan de ZilverFitness leden. Ik geniet ervan als ik de leden steeds iets fitter zie worden en hoor over doelen die ze bereiken. Een voorbeeld van hoe je, ook als je ouder bent, nog steeds kan ontwikkelen en weer beweging kan terugkrijgen. Naast het fit worden en gezond bewegen is het ook mooi om te zien welke gezelligheid en sociale contacten de ZilverFitness leden met elkaar hebben. Elke les weer een feestje!

Christel

Stephanie

Toen ik mijn vader uitnodigde als proefkonijn tijdens mijn praktijk cursus sportles geven, kwam ik erachter hoe cruciaal het is om voor iedereen in beweging te blijven. Na deze 12 weken hem twee keer in de week te hebben getraind, was zijn fitness aanzienlijk verbeterd. Zo hield hij het langer vol op de ski piste, kon hij gemakkelijker helpen met verhuizingen en voelde hij zichzelf zowel lichamelijk als mentaal een heel stuk fitter. Ik vond dit als coach het aller mooiste om te zien. Dat ongeacht de leeftijd, je nog steeds vorderingen kunt maken en je je nog steeds fit en vitaal kunt voelen. Naast het sportieve aspect is het ook mooi om te zien hoe ZilverFitness mensen bij elkaar brengt. Inmiddels is ons koffiemomentje na een uurtje sporten onmisbaar geworden. Met veel plezier ben ik ZilverFitness gaan geven. Het leukste in een les vind ik het doorlopen van de oefeningen. U mag van mij verwachten dat de techniek van de bewegingen goed en uitgebreid worden doorlopen.

Stephanie

Adres

Woudenbergseweg 19 E2
3707 HW Zeist
In de sportschool van CrossFit Seyst, tegenover Hotel Oud London.


Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons