Leiden/Leiderdorp

Gratis Proefles

Klik hier


Lestijden

Maandag - Les1 10.15 - 11.15
Maandag - Les2 11.15 - 12.15 - Focus op beginners
Woensdag - Les1 10.15 - 11.15
Woensdag - Les2 11.15 - 12.15 - Focus op beginners
Vrijdag - Les1 10.15 - 11.15
Vrijdag - Les2 11.15 - 12.15 - Focus op beginners

Hoe meer deelnemers aansluiten, hoe groter het lesaanbod wordt


Tarieven per maand

Proefmaand €40,- Onbeperkt lessen
1x per week €52,50 (€10,50 per credit)
2x per week €67,50 (€6,75 per credit)
3x per week €79,50 (€5,30 per credit)

Geen inschrijfgeld - Geen jaarcontract - Pauzeren of opzeggen kan per maand


Coaches

Jacob

Ik ben jullie coach Jacob de Paauw, tevens eigenaar van CrossFit Pack Mentality. Al sinds mijn jeugd ben ik bezig in de sport. Ik heb ruim 12 jaar top judo gedaan en 9 jaar jiu-jitsu. Daarna ben ik mijzelf blijven verdiepen in de wereld van kracht- en conditietraining. In 2014 kwam CrossFit op mijn pad en heb ik een passie voor coaching ontwikkeld. Mijn team van coaches en ik hebben veel ervaring in het geven van CrossFit lessen. We zien er naar uit om jou te begeleiden naar een gezonder en fitter bestaan!

Jacob

Josha

Hoi! Ik ben Josha maar ga vaak bij de naam Jos! Mijn leven heeft vanaf vroeger tot nu altijd al in het teken van uitdaging gestaan. Mezelf uit de fysieke en mentale comfortzone halen doe ik dan zo veel mogelijk in alles wat ik doe. Groei zit voor mij buiten mijn comfortzone. De bovengenoemde passie is het mooiste te delen als ik andere mensen hiermee kan helpen. Beter worden zowel fysiek en mentaal. Tijdens mijn opleiding op het CIOS heb ik mezelf meer ontwikkeld als performance coach. Daarnaast ben ik mezelf gaan focussen op loop en conditie training. Momenteel geef ik ook performance lessen waarin dit voorbeelden zijn die aan bod komen. Uw succes is mijn succes, dat is waar we voor gaan!

Josha

Jaro

Hi, ik ben Jaro, fanatiek CrossFitter en coach. Voordat ik met CrossFit ben begonnen heb ik competatief geroeid en gecoacht. Hier heb ik gemerkt dat ik energie krijg door mensen te helpen met hun doelen en uitdagingen, en met succes. Hier heb ik mogen coachen op het hoogste niveau met WorldCups, Wereldkampioenschappen onder 23 en de European Universities Championships in Istanbul als hoogtepunten. Tegenwoordig heb ik mij verdiept in de wereld van functional fitness door middel van een coach cursus en het geven van workouts in de sportschool. Kom langs voor leuke en gezellige workouts en u zult de resultaten zien!

Jaro

Adres

Kabelbaan 12A
2352 BL Leiderdorp
Op bedrijventerrein de Baanderij, voorbij de Kwik Fit, in de sportschool van Pack Mentality CrossFit


Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons