Leiden - Leiderdorp

Gratis Proefles

Klik hier


Lestijden

Maandag - Les1 10.15 - 11.15
Maandag - Les2 11.15 - 12.15
Maandag - Les3 12.15 - 13.15
Dinsdag 10.15 - 11.15
Woensdag - Les1 10.15 - 11.15
Woensdag - Les2 11.15 - 12.15
Donderdag - Les1 10.15 - 11.15
Donderdag - Les2 11.15 - 12.15
Vrijdag - Les1 10.15 - 11.15
Vrijdag - Les2 11.15 - 12.15

Hoe meer deelnemers aansluiten, hoe groter het lesaanbod wordt


Tarieven per maand

Proefmaand €40,- Onbeperkt lessen
1x per week / 5 credits per maand €52,50 (€10,50 per credit)
2x per week / 10 credits per maand €67,50 (€6,75 per credit)
3x per week / 15 credits per maand €79,50 (€5,30 per credit)

Geen inschrijfgeld - Geen jaarcontract - Pauzeren of opzeggen kan per maand


Coaches

Ben

Mijn naam is Ben van Egmond, eigenaar van SPORTJA. Ik geloof sterk in “practice what you preach” en ‘’lead by example”. Door zelf zo goed als alle disciplines binnen de kracht- en duursport beoefend te hebben, in combinatie met mijn achtergrond als fysiotherapeut, weet ik zowel vanuit ervaring als vanuit de wetenschap wat iemand nodig heeft om fitter te worden. Ik geef al sinds 2012 training aan sporters van alle niveaus en alle leeftijden. Zowel top- als amateursporter en zowel kinderen als 55 plussers. Mijn trainingen kenmerken zich door een duidelijke opbouw, met heel veel oog voor houding en techniek en uitdagend op het eigen niveau.

Ben

Amber

Ik ben Amber, een ambitieuze en enthousiaste fitness instructeur en fysiotherapeut in opleiding. Al van jongs af aan is sporten de rode draad in mijn leven. Mijn passies liggen bij sport, mentale en fysieke gezondheid. Ik ben een echte sportfanaat en heb me verdiept in verschillende sporten. Al sinds mijn 15e ben ik begonnen met diverse opleidingen als trainster. Ik heb diploma’s en ervaring op het gebied van (medische) fitness, langebaan schaatsen, inline skaten, skiën en snowboarden. Zelf heb ik lange tijd een topsportgroep gecoacht en heb ik veel ervaring opgedaan in duursporten. Ik begeleid diverse leeftijdscategorieën, van jong tot oud, van amateursporter tot topsporter, van geblesseerd tot verstandelijk beperkt. Ik haal er veel plezier en voldoening uit om een ander bij zijn of haar doelen te ondersteunen, of dit nou lichamelijk of mentaal is. Ik kijk ernaar uit om samen met jou te werken aan een gezonde en fitte toekomst.

Amber

Felix

Hoi, ik ben Felix, sportfanaat, yoga en pilates-docent, personal trainer en voedingsdeskundige. Sinds 2013 heb ik bodybuilding, yoga, klassiek ballet, pilates, powerlifting, Crossfit en marathonlopen beoefend. Door deze zeer brede trainingsachtergrond, kenmerken mijn trainingen zich door variatie in beweging en een focus op allround fitheid. Omdat ikzelf astma heb weet ik goed hoe inspanning omhoog of omlaag te schalen is op basis van beperkingen of juist sterke punten. Ik ga graag samen met jou op zoek naar de uitdaging om sterker, leniger en conditioneel fitter te worden!

Felix

Zoë

Mijn naam is Zoë, momenteel ben ik een competitieve weightlifter. Mij kun je herkennen aan mijn luidruchtige lach en enthousiasme. Vanaf jongs af aan vind ik sporten al erg belangrijk en leuk. Zo heb ik ook gezien wat het kan doen met je als persoon om goed te kunnen bewegen/blijven bewegen en wat het effect van sporten. Naast dat ik zelf fanatiek train, ligt mijn passie in samen met mensen tot een sterker individu komen en zich krachtig voelen. Zelf hou ik van een goed gesprek en grapjes op zijn tijd. Ik heb met veel verschillende doelgroepen gewerkt, van revalidatie tot kinderen en ook met topsporters. Iedereen kan bij mij op zijn/haar niveau trainen.

Zoë

Adres

Willem Barentszstraat 15
2315 TZ Leiden
In de sportschool van SPORTJA op bedrijventerrein de Waard, in de buurt van de milieustraat.


Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons