Kampen

Gratis Proefles

Klik hier!


Lestijden

Maandag 11.15 - 12.15 (Nog Niet)
Dinsdag 10.15 - 11.15
Donderdag 10.15 - 11.15
Vrijdag 11.15 - 12.15 (Nog Niet)

Hoe meer deelnemers aansluiten, hoe groter het lesaanbod wordt


Tarieven per maand

Proefmaand €40,- Onbeperkt lessen
1x per week / 5 credits per maand €45,50 (€9,10 per credit)
2x per week / 10 credits per maand €57,50 (€5,75 per credit)

Geen inschrijfgeld - Geen jaarcontract - Pauzeren of opzeggen kan per maand


Coaches

Jesper

Samen met Manon ben ik de eigenaar van CrossFit Kampen. Sinds 2016 beoefen ik de sport CrossFit en sinds dag 1 ben ik hier niet meer weg te krijgen. Begin 2022 hebben wij CrossFit Kampen overgenomen met het doel om mensen gezonder te maken door middel van beweging. Sporten is sinds mijn vijfde al een rode draad in mijn leven. Eerst vooral in de vorm van voetbal, later fitness en sinds 2016 dus CrossFit . Ik vind het belangrijk dat iedereen in onze lessen plezier beleeft in het sporten. Mijn hoop is dus ook dat onze leden na een uur sporten met een glimlach de zaal verlaten. Ons motto is niet voor niets: JUST HAVE FUN!

Jesper

Manon

Samen met mijn man Jesper ben ik sinds 2022 eigenaar van CrossFit Kampen. Sinds ik 4 ben, doe ik al aan sport. Dat begon ooit met handbal, ging door naar volleybal, sloeg om naar paardrijden, vanaf daar ging ik weer terug naar de balsport, want vriendinnen overtuigden mij om te gaan voetballen. En ik maakte nog wat uitstapjes naar de sportschool en spinning. Alle sporten hield ik hooguit een paar jaar vol omdat ik mijn interesse verloor. Tot ik CrossFit tegenkwam! Ik liep in 2016 CrossFit Kampen binnen en ik ben er nooit meer weggegaan. De community, de nieuwe bewegingen, zien en voelen wat mijn lichaam allemaal kan, de vertaling naar het dagelijkse leven. Ik word er nog steeds ontzettend enthousiast van. En het allermooiste van de sport: iedereen kan het uitvoeren omdat het voor iedereen terug te schalen is en elke beweging te vertalen is naar iets dat je in het dagelijkse leven tegen kunt komen. Deze sport zorgt er niet alleen voor dat ik sterker, sneller of fitter word. Het zorgt er ook voor dat ik langer een hoge kwaliteit van leven behoud. Daarom vind ik het ook zo belangrijk om les te geven aan de mensen die bij ons komen voor ZilverFitness. Juist zij hebben ontzettend veel baat bij deze sport (oh ja, en ze zijn ook nog eens super gezellig! ;-) )

Manon

Adres

Loswalweg 2
8262 BC Kampen
In de sportschool van CrossFit Kampen. Op bedrijventerrein Haatland, in voormalig wasserij De Ruiter, vlakbij de Loswal en watersportvereniging ‘De Riette’.


Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons