Dronten

Gratis Proefles

Klik hier!


Lestijden

Maandag - Les1 10.00 - 11.00
Maandag - Les2 11.00 - 12.00
Dinsdag 10.00 - 11.00
Donderdag - Les1 10.00 - 11.00
Donderdag - Les2 11.00 - 12.00
Vrijdag 11.00 - 12.00

Hoe meer deelnemers aansluiten, hoe groter het lesaanbod wordt


Tarieven per maand

Proefmaand €40,- Onbeperkt lessen
1x per week €45,50 (€9,10 per credit)
2x per week €57,50 (€5,75 per credit)

Geen inschrijfgeld - Geen jaarcontract - Pauzeren of opzeggen kan per maand


Coaches

Richard

Silverback, de sportschool waar o.a. de ZilverFitness lessen worden gegeven, bestaat inmiddels ruim 4 jaar en sinds april 2022 mag ik mij trotse eigenaar noemen van deze prachtige CrossFit gym. Als lid van het eerste uur heb ik zelf geleerd beter te bewegen. Ik ben hierdoor sterker geworden en ben gegroeid als persoon. Ik wil dat de mensen die bij ons komen het zelfde ervaren op de manier die bij hen past. Bij Silverback kijken we niet naar wat iemand niet kan, we kijken naar waar iemand vooruitgang in kan boeken. Ongeacht sportief startpunt, leeftijd of beperkingen in het bewegen. Zelf vind ik het prachtig om te zien dat alle mensen die bij ons komen vooruitgang boeken in kracht, bewegen en in vitaliteit. En waar voor velen sporten of bewegen eerder voelde als een ‘moeten’, dit veranderd in een ‘willen’.

Richard

Sam

Al vanaf jongs af aan vind ik bewegen interessant en leuk. Was het niet in bomen klimmen of op mijn handen lopen, dan was het wel een sport beoefenen. Nu, met ruim 12 jaar ervaring in het vak dat sport of fitness genoemd wordt, is er eigenlijk vrij weinig veranderd: Bewegen is nog steeds interessant en leuk! Daarbij is het nog leuker om op een plek zoals Silverback (de sportschool waar o.a. de ZilverFitness lessen worden gegeven), de kennis aan mensen door te geven zodat zij dit ook kunnen ervaren. Want het is meer dan alleen lichamelijk. Hoe fijn is het om vitaal te blijven zodat je nog een hele lange tijd kunt doen wat je leuk vindt? Ik kijk er naar uit om zo meteen met jullie, ongeacht welk startpunt, er voor te zorgen dat bewegen leuk wordt of blijft, dat er progressie gemaakt wordt in welke vorm of maat ook en dat we voor het beste uurtje van de dag kunnen zorgen!

Sam

Adres

Agripark-Oost 2a
8251 KH Dronten
In de sportschool van CrossFit SilverBack (volg de bordjes), op het bedrijventerrein bij Hogeschool AERES, naast de kinderopvang.


Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons