Breda

Adres

Terheijdenseweg 498
4826 AB Breda
In de sportschool van CrossFit Climbers Cabin Breda, bij de schaatsbaan.


Lestijden

Maandag 10.15 - 11.15
Dinsdag 10.15 - 11.15
Donderdag 10.15 - 11.15
Vrijdag 11.15 - 12.15

Hoe meer deelnemers aansluiten, hoe groter het lesaanbod wordt


Tarieven per maand

Proefmaand €50,- Onbeperkt lessen
1x per week €56,95 (€13,24 p les)
2x per week €69,95 (€8,13 p les)

U betaalt geen inschrijfgeld - Opzeggen kan per maand - Tijdelijk stopzetten mogelijk


Coaches

Mark

Hoi, ik ben Mark en mede eigenaar van CrossFit Climbers Cabin. Sport is mijn lust en mijn leven! Zo ben ik fan van vele sporten waar ik dagelijks mee bezig ben. Ook vind ik het heel erg leuk om sport en beweging over te brengen aan andere mensen. Ik ben al meer dan 8 jaar actief als Coach in verschillende sporten. Zo train ik alle leeftijden. Van 6 tot 82 jaar oud. Ik geef al een paar jaar les aan de ZilverFitness doelgroep op een andere locatie en heel eerlijk...dit vind ik het leukste van allemaal! Ik hoop jou dan ook te zien bij onze sportschool zodat we samen aan jouw gezondheid en fitheid mogen werken. Laat je leeftijd absoluut geen excuus zijn om niet te trainen. Voor alles is een oplossing en voor iedereen kan ik zorgen dat hij/zij op zijn/haar eigen manier mee kan doen. Tot snel!

Mark

Bart

Ik ben Master coach bij de Nederlandse Gewichthefbond (NGB - lid van NOC*NSF) en CrossFit level 3 trainer. Als movement specialist heb ik mij toegelegd op het verbeteren van health & performance via revalidatie al dan niet via training. Daarnaast werk ik met verschillende soorten atleten om ze veilig en goed te laten bewegen. Ik ben de hele wereld rondgereisd om te leren van coaches uit Amerika, China, Rusland, Kazachstan, Wit-Rusland, Duitsland en nog een paar landen om steeds weer te zoeken naar de hoogste kwaliteit van training. Naast mijn baan als coach houd ik mij bezig met het doen van onderzoek naar Kinetic Network Theory dat inzicht geeft over hoe het lichaam werkt en hoe we het lichaam kunnen trainen voor betere functies.

Bart

Chantal

Al sinds ik me kan herinneren ben ik met sport en bewegen bezig. Naast dat ik zelf veel train, vind ik het het coachen en lesgeven aan andere mensen ook super leuk. Ik ben nu geruime tijd coach bij Crossfit Climbers Cabin in Breda en help op die manier veel mensen naar hun persoonlijke doel. Het lijkt mij leuk om samen met jou aan de slag te gaan en te werken aan je gezondheid. En dat geheel op jouw eigen niveau! Ik hoop je snel bij Crossfit Climbers Cabin te zien!

Chantal

Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel ons