Barneveld

Gratis Proefles

Klik hier!


Lestijden

Maandag 10.00 - 11.00
Dinsdag 10.00 - 11.00
Donderdag 10.00 - 11.00
Vrijdag 10.00 - 11.00

Hoe meer deelnemers aansluiten, hoe groter het lesaanbod wordt


Tarieven per maand

Proefmaand €40,- Onbeperkt lessen
1x per week / 5 credits per maand €49,00 (€9,80 per credit)
2x per week / 10 credits per maand €59,00 (€5,90 per credit)
3x per week / 15 credits per maand €73,00 (€4,90 per credit)

Geen inschrijfgeld - Geen jaarcontract - Pauzeren of opzeggen kan per maand


Coaches

Gerben

In 2014 ben ik afgestudeerd als oefentherapeut. Na gewerkt te hebben bij verschillende praktijken en met alle mogelijke leeftijden, begon mijn sporthart te kriebelen. In 2017 startte ik Reflection, met de passie om mensen beter te laten bewegen en fit te maken voor het leven. Inmiddels coach ik al 20 jaar en heb ik hierin mijn eigen visie ontwikkeld. Ik wil dat iedereen bij ons kan sporten, want niet bewegen is eigenlijk geen optie. Het aanpassen van een work-out is één van onze taken als coaches, zodat iedereen kan deelnemen aan de les. We trainen functioneel en dat vind ik belangrijk, omdat je merkt dat je de uitdagingen in je dagelijks leven zo nog beter aankan.

Gerben

Niels

Bewegen is mijn passie. Vanuit die passie ben ik dan ook fysiotherapie gaan studeren. Ik ben altijd al fanatiek bezig geweest met trainen, waaronder CrossFit. Na mijn studie ben ik gelijk aan de slag gegaan als fysiotherapeut in het St. Antonius Ziekenhuis. Direct vanaf het begin van mijn studie trok de sportkant van fysiotherapie mij erg aan. Sinds 2020 ben ik daarom met veel enthousiasme begonnen bij Reflection als fysiotherapeut en coach. Iedereen kan bewegen en hierin probeer ik altijd (creatieve) oplossingen te vinden en ga ik geen uitdaging uit de weg.

Niels

Iris

Voordat ik in aanraking kwam met CrossFit danste ik fanatiek, maar ik ontdekte bij CrossFit een nieuwe passie. Tijdens en na mijn zwangerschap werd ik geconfronteerd met het feit dat bewegen niet altijd vanzelfsprekend is en hoe ontzettend belangrijk goede begeleiding is, ook om dit weer (veilig) te kunnen opbouwen. Dankzij Gerben en Niels kan ik weer doen wat ik het liefste doe: bewegen, waarvoor mijn lichaam gemaakt is. Hierdoor wilde ik niets liever dan anderen helpen. Inmiddels heb ik van mijn passie mijn werk mogen maken met het coachen en heb ik mij gespecialiseerd in pre- en postnataal fitness. Daarnaast zet ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie Leisure Management achter de schermen in voor het reilen en zeilen van de box.

Iris

Adres

Anthonie Fokkerstraat 65A
3772 MP Barneveld
In de sportschool van Reflection CrossFit Barneveld. Dat is op bedrijventerrein De Briellaerd, in de buurt van ‘Broekhuis Campers’ en ‘Hora Interieur’. Let op: het is niet bij CrossFit 0342 maar daar tegenover.


Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons