Reserveren en annuleren van lessen

<< Terug naar de klantenservice

Reserveren van lessen
U kunt tot 30 dagen vooruit reserveren door te klikken op een lesmoment en vervolgens op 'reserveren'.

Reserveren via de app
Klik op de drie streepjes linksboven, klik op 'Rooster', u ziet dan de huidige week (ga met de pijltjes/driehoekjes naar een andere week), kies de dag en het lesuur uit en klik op ‘Reserveren’. U ziet dan onder andere een overzicht van het aantal inschrijvingen. Scroll naar beneden en klik op ‘Inschrijven’.

Reserveren via de website
Ga naar www.zilverfitness.nl en klik rechtsboven op Login. Klik bovenin op 'Rooster' en ga met de pijltjes/driehoekjes eventueel naar een andere week. Klik op de les waaraan u wilt deelnemen en klik op 'inschrijven'.

Annuleren van lessen
Annuleren gaat op dezelfde eenvoudige manier als het reserveren, alleen klikt u dan op ‘Annuleer deze reservering’. U kunt zich uiterlijk 2 uur van tevoren uitschrijven voor een les zonder een credit te verliezen.

Wachtlijst
Elke les heeft een maximum aantal deelnemers. Mocht het voorkomen dat de les waaraan u wilt deelnemen vol is, reserveer dan toch zodat u op de wachtlijst komt te staan. Als iemand annuleert komt u er automatisch bij te staan en krijgt u ook bericht. Bovendien weten wij dan dat een les drukker wordt en kunnen zo nodig actie ondernemen door bijvoorbeeld extra lesuren toe te voegen.

Wisselen van les op dezelfde dag
In het geval er meerdere lessen zijn op een dag kunt u wisselen van uur door eerst uw eerste inschrijving te annuleren en u vervolgens opnieuw in te schrijven voor het andere uur. U kunt namelijk maar 1x per dag ingeschreven staan voor een les.Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons