Contributie / Betaling

<< Terug naar de klantenservice

Contributie / Betaling
Wij factureren de contributie van een proefmaand bij aanvang en de contributie van een lidmaatschap rond de 15e van de desbetreffende maand.

Bij het boeken van uw proefmaand kunt u kiezen of u i) per e-mail uw factuur wilt ontvangen en het per keer handmatig overboekt of ii) dat u het per automatische incasso laat afschrijven. In dit laatste geval kunt u tot 2 maanden terug storneren. Mocht u in een later stadium de betalingswijze alsnog willen aanpassen naar een automatische incasso, dan kunt u dit op twee manieren aangeven: 

  1. Door in te loggen via www.zilverfitness.nl en daarna rechtsboven via uw naam naar 'mijn abonnementen' te gaan. Klik vervolgens op 'Automatische incasso machtiging' bij het abonnement waar het om gaat en vul uw rekeningnummer in.
  2. Door ons te mailen op info@zilverfitness.nl met het IBAN rekeningnummer en de tenaamstelling.

Ander bedrag dan verwacht bij start lidmaatschap
Na uw proefmaand kunt u kiezen voor een maandelijks lidmaatschap dat op elk willekeurig moment in kan gaan en dat loopt tot de 1e dag van de nieuwe kalendermaand. Daardoor is de eerste factuur na de proefmaand een bedrag naar rato van het aantal dagen dat u nog kunt lessen in die betreffende maand. Daarna wordt het bedrag per kalendermaand gefactureerd.

Verschil in contributie per locatie
We baseren de ZilverFitness tarieven op de lokale tarieven van onze partners. Deze lokale tarieven verschillen, en zijn door de partners afgestemd op hun eigen voorzieningen en op de plaats/regio. Zo zijn bijvoorbeeld de tarieven in het noorden iets lager dan de tarieven in het westen.Bel 030-752 35 48 voor meer informatie

Bel Ons